Surf en Turf recept | Inside skirt en Argentijnse garnalen

Surf en Turf recept | Inside skirt en Argentijnse garnalen | BBQuality

Surf en Turf recept

Een makkelijke surf en turf recept met Inside skirt en Argentijnse garnalen. De Inside skirt naturel met peper en zout en de Argentijnse garnalen met de BBQuality All Purpose rub.



Bereiding

We beginnen met het pellen van de Argentijnse garnalen. Deze garnalen zijn al een beetje geholpen ten opzichte van de garnalen op de foto, waardoor het makkelijk pellen is en het darmkanaal al reeds verwijderd is. Rijg de garnalen van achter naar voren aan een spies.
Maak de inside skirt schoon, door losse delen en eventueel wat (dik)vlies te verwijderen.

Bereid de BBQ voor op direct grillen. Maal grof zeezout en peper over de inside skirt. Strooi wat All purpose rub over de garnalen.

Leg als eerste de Inside skirt op het rooster. Als de inside skirt een heel eind richting een kerntemperatuur van 48° is, leggen we de Argentijnse garnalen op het rooster.

Gaar de garnalen en gaar de inside skirt tot de gewenste garing.


Serveren

Jouw Surf en Turf recept is bijna klaar!

Laat de inside skirt een paar minuten rusten en snij deze vervolgens op de draad in plakjes. 

Leg de gesneden inside skirt, de gegrilde Argentijnse garnalen op een plank en serveer direct.

Smakelijk eten!!!

Ingrediënten

  • Inside skirt 900 gram
  • Argentijnse garnalen 8-12 stuks
  • Vers gemalen peper en zeezout
  • BBQuality All purpose rub