Longhaas brochette
Longhaas brochette
Een heerlijk recept voor de longhaas, simpel maar effectief. De longhaas brochette is daarom een genot voor iedereen.
Bereidingswijze
Snijd de rode peper ten eerste in dunne reepjes, Rasp daarna de limoen en pers de limoen uit.
Snijd het vlees in blokjes. Maak vervolgens een marinade van de rode peper,
limoenrasp, limoensap, miso, sojasaus en rijstwijn.
Laat de longhaas daarna 2 uur marineren in een zipzak.
Laat het longhaasje goed uitlekken en rijg ze aan spiesen.
Gril de longhaas daarna direct tot een kerntemp van 52º - 55º
Zo en nu heerlijk genieten!
Kijk het nog eens op je gemak terug!
BBQuality TV
BBQuality TV op Youtube
Ingrediënten
- Longhaas 700 gram
- Rode peper ½
- Limoen 1
- Miso 110 gram
- Sojasaus 110 ml
- Rijstwijn 230 ml